Tukemamme järjestelmät:

Syvempi käsitys asiakkaista vähäisemmällä hallinnollisella työllä

Helpota työntekijöidenne toimenkuvaa integroimalla Lime CRM liiketoimintajärjestelmäänne. Käyttäjät voivat synkronoida tiedot yhdellä napsautuksella ja varmistaa, että päivitetyt asiakastiedot ovat saatavilla molemmissa järjestelmissä. Esimerkiksi asiakaspalveluosasto voi siten nähdä kirjatut laskut ja laskurivit ottaessaan yhteyttä tiettyyn asiakkaaseen, ja myyjät puolestaan pääsevät ​​tarkastelemaan ja arvioimaan asiakassuhteita.

Sujuvampaa arkea ERP Connectorin avulla

  • Lisää uusia asiakkaita liiketoimintajärjestelmääsi yhdellä helpolla napsautuksella Lime CRM:ssä.
  • ERP-järjestelmässä luotava asiakasnumero ohjautuu automaattisesti Lime CRM:ään ja sitä käytetään laskujen synkronoimiseksi järjestelmien välillä.
  • Näe kaikki kirjatut laskut ja laskurivit suoraan Lime CRM:ssä.
  • Visuaaliset kaaviot esittävät kirjatut laskut Lime CRM:ssä suoraan yrityskortilla. Vertaa helposti asiakkaan laskutusta vuositasolla, kuukausittain tai neljännesvuosittain.
  • Kentät yrityksen liikevaihdon tarkastelemiseen kuluvalta ja edeltävältä vuodelta.

Tehosta tilausten käsittelyä

Tehosta Connectoria sisällyttäen siihen useampia toimintoja. ERP Order -lisäosamme synkronoi tilausrivit Lime CRM:n ja liiketoimintajärjestelmäsi välillä. Tämä laajennus tarjoaa mahdollisuuden muun muassa tilausten syöttämiseen suoraan Lime CRM:ään sekä automaattisten laskujen luomiseen.

Tee liiketoimintajärjestelmästäsi varsinainen mestari

ERP Master -lisäosa tekee liiketoimintajärjestelmästäsi asiakastietojen “isännän”. Luo ja päivitä asiakkaita ERP-järjestelmässäsi –  kaikki synkronoituu automaattisesti Lime CRM:n kanssa. Lisäksi voit edelleen lisätä uusia asiakkaita Lime CRM:ään.

Ota yhteyttä