Seuranta kuntoon mukautetuilla mittareilla

Riippumatta siitä, oletko toimitusjohtaja, myyntipäällikkö tai markkinointipäällikkö, Lime BI tarjoaa sinulle huomattavaa hyötyä. Siinä voit luoda mittareita niiden kysymysten perusteella, jotka ovat ajankohtaisia juuri sinulle. Tarkastelun voi kohdentaa koko yritykseen tai sen tiettyihin osastoihin ja asiakkaisiin.

Tee parempia päätöksiä

Jokainen varmaan ymmärtää, miksi päätökset on syytä tehdä tunnettujen tosiseikkojen eikä oletusten perusteella. Lime BI auttaa sinua seuraamaan tärkeitä lukuja ja näet, mihin juuri teidän kannattaa panostaa. Hyödynnä Lime CRM:ssä jo valmiiksi saatavilla olevaa tietoa ja pakkaa se arvoa tuottavaan muotoon.

Lopeta arvailu. Käytä dataa!

Minkä arvoinen on keskimääräinen kauppa? Mihin toimintoihin käytämme eniten resursseja? Mitkä parametrit vaikuttavat toisiinsa? Lime BI Analyze -työkalun avulla voit helposti esittää kysymyksiä CRM-datallesi ja tuoda esiin liiketoimintakriittisiä havaintoja. Tieto visuaalisesti esitettynä silloin kun haluat, nopeaa seurantaa varten.

Näin BI analyze auttaa sinua

Esitä kysymyksiä – Lime BI on yhdistetty Lime CRM:ään jonka avulla voit helposti esittää kysymyksiä CRM-dataltasi.

Visualisoi – Visualisoi kysymyksesi eri tavoin ja tallenna se omaksi näkymäksi.

Saa vastauksia – Luo toivotun näkymän perusteella ainutlaatuisia kojelautoja, joita voit esittää Lime CRM:ssä, intranetissä tai vaikka toimiston TV:näytöillä.