Kaikkiin tarpeisiin, kaikille aloille

Lime Forms voidaan mukauttaa monen tyyppisiin prosesseihin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi alivuokraushakemuksiin, sähkömyynti- ja laajakaistasopimusten allekirjoittamiseen, konsultointitehtävien tarjouspyyntöihin ja halutessa jopa reklamaatioihin ja laitehuoltoon. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Oikein täytetyt lomakkeet

Huolimattomasti täytetyt, manuaalisesti syötetyt lomakkeet tai vapailla tekstikentillä varustetut digitaaliset lomakkeet jättävät paljon tilaa inhimillisille virheille. Digitaalinen Lime Forms -lomake varmistaa, että kukin kenttä tulee täytetyksi oikein alusta alkaen.

Yleiskatsaus Lime Forms -lomakkeisiin

  • Reagoiva ja alustasta riippumaton
  • Integroinnit sisäisiin/ulkoisiin järjestelmiin. Suorita luottotarkistuksia, etsi asiakastietoja ja vie tapaukset/sopimukset Lime CRM:ään suoraan lomakkeista.
  • Laaja valikoima komponentteja. Mukauta lomakkeitasi valintaruuduilla, sähköpostikentillä, liitetiedostojen lataamisella ja monella muulla ominaisuudella.
  • Sisäänrakennettu tuki verkkopankkitunnistautumiselle ja maksamiselle. Asiakkaat voivat tehdä suoramaksuja muun muassa maksukorteilla.
Ota yhteyttä