Kommunikoi tehokkaasti

Luo vastaanottajalistoja suoraan Lime CRM -järjestelmäsi tiedoista. Valitse vastaanottajat esimerkiksi asiakasstatuksen, maantieteellisen sijainnin tai aikaisempaan tapahtumaan osallistumisen perusteella. Tämän jälkeen voit luoda kivoja sähköposteja drag-and-drop-moduuleilla tai valmiilla malleilla ja lähetät viestit juuri niille henkilöille, jotka haluat saavuttaa.

Mittaa ja analysoi

Kampanjoidesi tulokset päätyvät suoraan Lime CRM -järjestelmään ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormeasikaan. Ehkäpä päätät lähettää uuden sähköpostiviestin niille, jotka eivät avanneet ensimmäistä viestiä? Se käy helposti, sillä voit seurata, ketkä vastaanottajista avasivat viestin ja ketkä puolestaan eivät.

Yhdistele haluamallasi tavalla

Lime Newsletter voi siis olla paljon enemmän kuin sähköposti – tai vaihtoehtoisesti pelkästään sähköposti. Valitset nimittäin itse ne toiminnot, jotka näet tärkeiksi yhteydenpidossa asiakkaidesi kanssa.

  • Luo uutiskirjeitä ja sähköpostikampanjoita
  • Automatisoi kommunikointi – lisää kaupallisia sähköpostiviestejä
  • Lisää SMS-toiminto saadaksesi tiedotukset ja muistutukset nopeasti liikkeelle

Saa vastaukset kysymyksiisi

Lime Feedback tarjoaa ominaisuuksia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle. Esitä kysymyksiä ja luo kyselyjä, jotta voit paremmin ymmärtää asiakkaitasi ja heidän kokemuksiaan.

Ota yhteyttä

Luo tapahtuma samassa paikassa

Newsletter kulkee käsi kädessä Lime Eventin kanssa palvellen erinomaisesti sinua, joka haluat pystyä luomaan ilmoittautumissivut ja kutsut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Tutustu Lime Eventiin