Asiakkuudenhallinta ja CRM-järjestelmä yhteistyössä

Koko työyhteisö saa kattavan kuvan asiakkaasta yhden ja saman järjestelmän kautta, kun kaikki tieto kerätään samaan paikkaan. Myynti, markkinointi ja projektit löytyvät yhdestä ja samasta paikasta, kuten myös sähköpostit ja excelit. Unohdukset jäävät historiaan, kun asiakkaat muistetaan ja tarjouspyyntöihin, tiedusteluihin sekä sähköpostiviesteihin todella vastataan. Tikettien hallinta helpottaa asiakkuudenhallintaa ja tehtävien jakamista.

Kokeile heti maksutta
Lime CRM -tägit matkapuhelimessa

Lime CRM:n hyödyt asiakkuudenhallintaan

Asiakkaat ja heidän kokonaisnäkymänsä

Yritys, yhteyshenkilö, keskeiset avainhenkilöt, kaikkien yhteystiedot, tiedot viimeisestä tapaamisesta. Kaikki asiakkuudenhallintaan tarvittava tieto, ja paljon muuta, yhdessä ja samassa paikassa.

Tilaa asiakirjoille

Onko tärkeitä asioita ripoteltu muistilapuille, Excel-taulukoihin, Outlookiin ja jännittävien kansiopolkujen taakse? Sano hyvästit monimutkaisuudelle! Lime CRM:n avulla kaikki tärkeät asiakirjat ovat saatavilla samasta paikasta, oikeaan asiakkaaseen sidottuina ja vieläpä helposti löydettävissä!

Tikettien hallinta

Lime CRM:ssä voit helposti kategorisoida ja värikoodata meneillään olevia tehtäviä saadaksesi selkeän yleiskuvan. Tiketit ja tukitehtävät voidaan liittää oikeaan asiakkaaseen ja esimerkiksi määrättyyn sopimukseen, koneeseen tai laitteistoon.

Markkinointi ja kampanjointi

Lime CRM soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin sekä asiakkaisiin tai potentiaalisiin asiakkaisiin kohdistuvaan kampanjointiin. Järjestelmä raportoi, kuka mitäkin on lukenut, minkä avulla voidaan myös luoda näppärästi tapahtumia ja saada erilaisia otantoja. Time to get creative!

"Lime CRM on käyttäjäystävällinen järjestelmä, johon on koottuna kaikki oleellinen tieto. Työntekijälle avautuu yhdellä klikkauksella yleiskatsaus yrityksen yhteyshenkilöistä, heidän rooleistaan yrityksessä, tämänhetkisistä asioista, keskusteluista ja markkina-aktiviteeteista sekä siitä, onko yritys jäsenenä.”

Malin Johansson, Saksalais-Ruotsalainen Kauppakamari

Asiakkaitamme

Näin CRM-järjestelmä auttaa säilyttämään asiakkaat

Asiakkaat saavat vastauksen suoraan

CRM-järjestelmän ansiosta sinulla on kaikki asiakastieto yhdessä paikassa ja voit antaa nopeita vastauksia joka yhteydenotolla. Tarkasta historia ja yhdistä suoraan oikealle henkilölle perustuen siihen, kenen kanssa asiakas on keskustellut aikaisemmin, tai ota itse pallo vastaan – ilman turhaa odotusaikaa asiakkaille.

Kohtaamisesta tulee henkilökohtainen

CRM-järjestelmän avulla yrityksesi saa kokonaiskuvan jokaisesta asiakkaasta ja yhteydenoton ei tarvitse alkaa aina nollasta siten, että asiakas keskustelisi joka kerta erin henkilön kanssa. Näin ollen on helpompaa jatkaa siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin ja olla henkilökohtainen.

Syvennä asiakassuhdetta

Kun käytössäsi on Lime CRM, saat täyden seurannan siitä, mitä olet luvannut ja milloin on aika palata asiakkaan suuntaan – kiitos sekä historian että muistutusten. Asiakas ei pääse unohtumaan, minkä ansiosta on helpompaa tarjota hieman parempaa palvelua.