CRM-järjestelmä 2018-09-21T10:10:05+00:00

CRM-järjestelmän tulee olla helppokäyttöinen ja tehokas. Käyttöönottokynnys on oltava matala, ja sen pitää sopia asiakkaan tarpeeseen.

Valitsitpa tuotteestamme Lime CRM:stä mitä tahansa ominaisuuksia käyttöösi, saat välineen, joka tehostaa päivittäistä työntekoasi. CRM-järjestelmään kuuluu aina kaikki tämä:

Asiakastiedot hallinnassa

Yritystiedot, kuluttajat, henkilötiedot, tehtävät, päiväkirja ja yhteystiedot. Tiedot siitä mitä on viimeksi sovittu ja koska asiakkaaseen on viimeksi oltu yhteydessä. Tämä ja paljon muuta, yhteen paikkaan koottuna.

Kaupat hallinnassa

Mitkä kaupat ovat juuri nyt ajankohtaisia? Saavutatteko budjetin? Mitkä diilit vaativat huomiota juuri nyt? Jotta asiat pysyisivät vielä paremmin kasassa, yhdistämme järjestelmän taloushallintaohjelmaanne. Nyt näet asiakkaan koko ostohistorian yhdessä ja samassa paikassa.

Oma toiminta hallinnassa

Kun tietovirta on vuolas ja pää rupeaa menemään pyörälle, on mukava saada hieman lisätukea. Silloin CRM-järjestelmä muistuttaa ja kertoo mitä pitikään tehdä. Tämän lisäksi CRM kerää sähköpostit, asiakirjat, tarjoukset ja muut hyödylliset asiat yhteen ja samaan paikkaan.

Tuotteemme

Markkinoiden johtava CRM-järjestelmä alkaen 35 €/kk

Lime CRM -aloituspaketti

Kokonainen ja helppokäyttöinen valmis CRM-järjestelmä. Se kerää yhteen kaupat, projektit, asiakirjat, sähköpostit ja muistutukset yhteen paikkaan ja tekee sinulle helpommaksi osoittaa asiakkaillesi, että välität.

alkaen. 300 €

Lue lisää Lime CRM -järjestelmästä 

Testaa ilmaiseksi

Tailored CRM

Omien tarpeidesi mukaan räätälöity CRM-ratkaisu. Valitse joko fiksu, alakohtainen ratkaisu tai anna luovuuden virrata vapaasti ja hanki täsmälleen omanlaisesi järjestelmä.
L

Hinta toteutuksen mukaan.

Lue lisää Lime CRM -järjestelmästämme 

Testaa ilmaiseksi

Iskikö valinnan vaikeus?

Tarjoamme aina maksuttomia perehdytyksiä eri CRM-järjestelmiin, jotta sinä asiakkaana saat varmuutta valintaasi.

Tarvitsetko apua? Kyllä kiitos!