Entra Eiendom: Asiakkuudenhallinnan avulla iloisempia asiakkaita

2018-10-26T15:21:34+00:00

Entran liiketoiminta-ajatus on ympäristöystävällisten rakennusten kehittäminen, vuokraaminen ja hallinnointi. Entra myös myy ja ostaa kiinteistöjä. Yrityksen tavoite on olla johtaja asiakastyytyväisyydessä, osoittaa voitollista kasvua ja olla edelläkävijä alan ympäristötyössä.

Entran strategiset kasvualueet ovat Oslon seutu, Bergen, Stavanger ja Trondheim.

Lähtötilanne

Päästäkseen korkean asiakastyytyväisyyden tavoitteeseensa Entra perusti asiakaspalvelukeskuksen. Jo aikaisessa vaiheessa kävi ilmi, että asiakkailta tulevien palvelupyyntöjen käsittelyyn tarvitaan siihen soveltuva järjestelmä.

Samaan aikaan havaittiin tarvetta järjestelmälle, joka helpottaisi kohteiden vuokraamista ja asiakkaiden tarpeiden seuraamista. Entra halusi yhden järjestelmän hoitamaan kaikkea yllä mainittua, ja Lime CRM -projekti aloitettiin vuoden 2012 toukokuussa.

Miksi valittiin Lime CRM?

  • Lime erottui edukseen huolellisen valmistelutyönsä ja vaikuttavan erityisalan tuntemuksensa vuoksi.

  • Toimittajista Lime vastasi järjestelmäedellytyksiimme parhaiten.

  • Lime CRMssa helppokäyttöisyys herätti huomiota.
  • Pikasuodatintoiminto (tehokas hakutapa) on todella hyvä, ja sitä onkin käytetty paljon.
  • Lime CRM on hyvin mukautuvainen, ja sitä on helppo kehittää yrityksen kasvaessa.
Lime CRM logo
”Lime CRM on auttanut meitä parantamaan asiakaspalvelua, tehostamaan työtämme ja kehittymään ammattimaisemmiksi. Saamme siitä asiakkailta myönteistä palautetta.”
Anne Grethe Lotsberg, Customer service manager, Entra Eiendom

Lopputilanne: käyttäjäystävällinen asiakastiedon lähde kaikille

Koska Entra oli laatinut selkeän ja kattavan vaatimuserittelyn järjestelmälle, se voitiin toteuttaa helposti ja sovittaa havaittuihin tarpeisiin. Lopputulos oli juuri sitä, mitä Entra oli halunnutkin. Lime CRMsta onkin tullut yksi Entran pääjärjestelmistä, ja sitä käytetään ja kehitetään yrityksessä jatkuvasti. Entra on muun muassa kehittänyt itse lisätoimintoja hankintojen ja projektinjohtamisen tarpeisiin. Hiljattain Entra on ryhtynyt käyttämään Lime BI:tä (Business Intelligence), jolla saa tärkeät luvut ja yrityksen tilan havainnollistettua reaaliaikaisesti.

Suurin etu Entran Lime CRM -hankinnassa on kuitenkin se, että nyt asiakkuuksien tiedot ovat helposti kaikkien saatavalla. Yhteydenotto asiakkaaseen sujuu paremmin, nopeammin ja antaa ammattimaisemman kuvan. Asiakkailta on tullut paljon myönteistä palautetta.

Kaipaatko lisätietoa?

Onko sinulla kysyttävää Entran Lime CRM –ratkaisusta, tai haluatko kenties keskustella Limen mahdollisuuksista omassa organisaatiossasi? Meidän Stefan on erikoistunut kiinteistöalan ratkaisuihin ja juttelee kanssasi ilomielin!

tai

Varaa suoraan henkilökohtainen demo
Stefan Saxberg

Stefan Saxberg

stefan.saxberg@lime.tech
+358 405 541 455

Sivustomme käyttää evästeitä verkkoliikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. Voit jatkaa selaamista, jos evästeiden käyttäminen ei haittaa sinua! Ok