Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakkaat, kaupat & kampanjat yhdessä paikassa

Olemme valmistaneet CRM-järjestelmän, joka ei jää käyttämättömänä nurkkaan keräämään pölyä. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Järjestelmä saadaan myös mukavasti taivutettua kaikenlaisiin asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin.

Pyydä demoa
Karin Persson hymyilemässä kameralle

"Siirryimme 17 järjestelmästä seitsemään ottaessamme käyttöön Lime CRM:n."

Karin Persson, prosessikehittäjä, Öresundskraft AB

Lue lisää asiakkaistamme

Asiantuntijat palveluksessasi

Yli 30 vuoden kokemuksella olemme oppineet paljon siitä, kuka tarvitsee mitäkin CRM-järjestelmästä. Olemme suunnitelleet räätälöityjä ratkaisuja, jotka keskittyvät toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Sininen kone varastotilassa

Tukkukauppa

Rakennusala

Koneet ja laitteet

Kuva taloista vesistön äärellä

Kiinteistönvälitys

Tuulivoimaa vihreillä ja keltaisilla pelloilla

Energia

Valkotaulu, jolla siihen kuuluvia kyniä sekä post it -lappuja

Konsultointi

Integroi enemmän!

Käytätkö päivittäisessä työssäsi muita IT-järjestelmiä? Ei huolta, sillä Lime CRM voidaan integroida useimpiin niistä. Näin saat täydellisen yleiskuvan ja kattavan asiakaskuvan – yhdessä paikassa.

Integraatiot & lisäosat

Hallinnoi itse

Lime CRM:n tulisi toimia sujuvasti päivittäisessä työssäsi. Tämän vuoksi voit täysin vapaasti hallita käyttäjiä, lisätä tai poistaa kenttiä, hallita käyttöoikeuksia ja tehdä muutoksia. Meidän mielestämme joustavuus CRM-järjestelmässä on juuri tätä.

Pyydä demoa
Henkilö pitelemässä iPadia, jossa avoinna Lime CRM:n sisäänkirjautumissivu

Tekniikkanörtti?

Lue lisää API:sta, webhook-palveluista, turvallisuudesta, hosting-palveluista ja muista Lime CRM:n teknisistä ominaisuuksista IT-asiantuntijoille suunnatulla sivullamme.

Syventävät tekniset tiedot
Seisaaltaan koodaava mies katsomassa näyttöään

Löydä meidät Ite wikistä

Näet Ite wikissä palvelumme ja referenssimme sekä voit lukea blogitekstejämme. Voit myös vertailla eri palveluntarjoajia helposti tarpeidesi mukaan.

Lue lisää