Siirretty valikko

Tarjotaksemme sinulle lisätilaa tietojesi työstämiseen olemme siirtäneet valikon vasempaan laitaan suurella näytöllä selatessa ja näytön alareunaan, mikäli käytössä on pienempi laite, kuten esimerkiksi matkapuhelin. Vaikka kyseessä onkin pieni muutos, se vaikuttaa myönteisesti päivittäiseen käyttökokemukseen.

Parannettu haku

Näytämme tästä edespäin ainoastaan ne hakutulokset, jotka vastaavat täsmälleen hakuasi. Siten saat yleissilmäyksen huomattavasti helpommin ja vältyt etsiskelemästä sinulle osuvimpia hakutuloksia, kuten esimerkiksi Googlessa joutuu tekemään.

Täysin uudistettu yrityskortti!

Yksi ehdottomasti suurimmista parannuksistamme on upouusi yrityskorttimme. Uudistetussa yrityskortissa saat nopean ja helpon yleiskatsauksen vasemmalla näkyvillä yleistiedoilla ja oikealle avautuvalla historianäkymällä.

Välilehdet ja suodatin

Halutessasi etsiä aiheeseen liittyvää tietoa, kehittämissämme välilehdissä näet nopeasti saatavilla olevan tiedon määrän ja valitset, haluatko tiedot näkyville luettelona vai taulukkona. Voit myös tehdä hakuja suoraan välilehdissä ja asettaa hakuihin haluamiasi hakusuodattimia. Se jos mikä tehostaa työskentelyäsi.

Haluatko tietää enemmän?

Täytä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä