CRM-dataan perustuvat kilpailut

Lime Engage on kilpailualusta, joka on yhdistettävissä Lime CRM -järjestelmään hauskojen ja tuloksellisten kampanjoiden luomiseksi. Kilpailut pohjautuvat CRM:n käyttöön ja osallistujat palkitaan heidän suoritettuaan valittuja aktiviteetteja.

Pyydä demoa
Lime Engage -kilpailunäkymä matkapuhelimessa

“CRM-käyttöasteessamme saavutettiin 308 % parannus otettuamme käyttöön Lime Engagen, ja tulos oli nähtävissä jo kolmen käyttökerran jälkeen. Lime Engage tekee päivittäisestä työstä hauskempaa, samalla kun se on ’uskollinen ystävä’, joka on auttanut meitä toimimaan oikein alusta alkaen.”

Åsa Persson, Mälarenergi

Miksi pelillistäminen?

Oikeisiin asioihin keskittyminen

Mitä priorisoit liiketoiminnassasi juuri nyt? Keskity kilpailun avulla erityisesti priorisoituun toimintaan. Näitä voivat olla esimerkiksi lukuisten asiakastehtävien käsittely, muistiinpanojen kirjaaminen tai useiden kauppojen loppuunsaattaminen.

Hauska ja energinen ilmapiiri

Kilpailut saavat adrenaliinin virtaamaan, minkä lisäksi ne parantavat motivaatiota ja luovat energisemmän ilmapiirin. Toimikaa yhdessä eri joukkueina, muistakaa juhlistaa saavuttamaanne ja vahvistakaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lisääntynyt CRM:n käyttö

CRM-dataan perustuvat kilpailut yhdistävät huvin ja hyödyn. Niiden ansiosta CRM-järjestelmän käyttö lisääntyy takuulla ja liiketoimintanne saa enemmän irti investoinneista samaan aikaan, kun teillä on hauskaa!

Läpinäkyvyyttä ja tunnustusta

Kampanjoiden mitattavat aktiviteetit tekevät yrityksesi käytännöistä näkyviä. Näin läpinäkyvyys lisääntyy ja hyvät esimerkit saavat tunnustusta. Missä sinä ja kollegasi onnistutte? Let the world know!

Näin toimii Lime Engage

  1. Valitse aktiviteetit, ajanjaksot ja mahdolliset joukkueet. Aloita kilpailu!
  2. Kirjaa aktiviteetit Lime CRM -järjestelmään ja kerää automaattisesti pisteitä Lime Engagessa.
  3. Seuraa kilpailua mobiilissa (iOS- ja Android-yhteensopiva sovellus), verkkoselaimessa tai TV-tilassa.
  4. Anna palautetta, tehkää yhteistyötä ja hehkuttakaa toisianne sosiaalisessa uutisvirrassa!
  5. Näe, kuinka adrenaliini, sitoutuminen ja aktiviteetit lisääntyvät.
  6. Toista!
Pyydä demoa
Lime Engage -tulosnäkymä matkapuhelimessa