Välty loikkimasta järjestelmien välillä

Tietojen kopioiminen järjestelmästä toiseen ja niiden ajan tasalla pitäminen on monelle painajainen. Tämän painajaisunen unohtamisen mahdollistaa ERP Connector, jonka kehitimme standardiliitännäksi Lime CRM -järjestelmän ja lukuisten erilaisten liiketoimintajärjestelmien välille. Tällä hetkellä tuemme seuraavia:

 • Microsoft Dynamics NAV
 • Fortnox
 • Visma Administration
 • Visma Business
 • net
 • e-conomic
 • BL Administration
Pyydä demoa
Lime ERP -käyttönäkymä iPadissa

Kattavampi kuva asiakkaasta ja vähemmän hallintotyötä

Takaamme, että saat entistä kattavamman kuvan asiakkaistasi lukemalla taloudelliset tiedot järjestelmästäsi, johon on liitetty Lime CRM. Ja kaikki tiedot asiakkaasta synkronoidaan yhdellä napsautuksella!

 • Myyjä saa kokonaiskuvan kuluvan, edellisen ja seuraavan vuoden vuosituotosta (year-to-date) suoraan yrityskortista.
 • Kaikki työntekijät säästävät hallintotoimiin kuluvaa aikaa ja voivat yhdellä napsautuksella varmistaa, että uusi asiakas tai tiedot löytyvät molemmista järjestelmistä.
 • Asiakaspalvelu näkee helposti kaikki lähetetyt laskut ja niiden laskurivit, kun asiakas soittaa tiettyyn tapaukseen liittyvissä asioissa.
 • Myyjät voivat arvioida asiakassuhteita tehokkaasti graafisen yleiskuvan avulla kaikista viimeisten viiden vuoden aikana luoduista laskuista.
Pyydä demoa

Älykkäät laajennukset tarpeidesi mukaan

On olemassa monta vaihtoehtoa sille, millaiselta ERP-integraatio Lime CRM:n ja yrityksesi tietojärjestelmän välillä tulee näyttämään. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää erilaisista laajennuksistamme ja niiden mukauttamisesta!

Helpompaa tilausten käsittelyä

Laajennuksemme Order add-on mahdollistaa jopa tilausrivien synkronoinnin Lime CRM:n ja oman tietojärjestelmäsi välille. Laajennuksen ansiosta voi muun muassa luoda tilauksia suoraan Lime CRM -järjestelmään ja tehdä automaattisia laskuja.

Visuaalisia myyntitrendejä

Haluatko nähdä kunkin asiakkaan myyntitrendit (ja halutessa jokaisen tuotteen/palvelun) nopeasti Lime CRM -järjestelmässä? Yrityskortin punainen, keltainen ja vihreä kenttä näyttävät vuosituoton kehityksen verraten sitä edeltävään vuoteen.

Mestarillinen tietojärjestelmä

Laajennuksemme ERP Master add-on tekee tietojärjestelmästänne asiakastietojen ”kuninkaan”. Luo ja päivitä asiakkaitasi ERP-järjestelmääsi – kaikki synkronoidaan automaattisesti Lime CRM:n kanssa. Lisäksi voit edelleen lisätä uusia asiakkaita myös Lime CRM -järjestelmään.

Näin ERP-integraatio toimii

 1. Lisää omaan tietojärjestelmääsi helposti uusia asiakkaita suoraan Lime CRM:n kautta. Sinun tarvitsee vain napsauttaa yrityskortista löytyvää Actionpadia.
 2. ERP-järjestelmään luotava asiakasnumero siirtyy automaattisesti Lime CRM -järjestelmään ja sen avulla voidaan synkronoida laskut molempien järjestelmien välillä.
 3. Näe kaikki lähetetyt laskut ja laskurivit suoraan Lime CRM:n Laskut-välilehdessä. Synkronointi tapahtuu 10 minuutin välein, joten saatavillasi on aina viimeisimmät tiedot!
 4. Viimeisten viiden vuoden aikana luodut laskut näytetään visuaalisena kaaviona suoraan Lime CRM:n yrityskortissa. Vertaile helposti asiakkaan laskutusta vuosi-, kuukausi- tai vuosineljännestasolla.
Pyydä demoa

Valmiina helpompaan arkeen?

Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla herää kysyttävää tai haluat saada demon ERP Connector -integraatiosta. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä