Näppäriä työtilauksia ja tiivistä yhteistyötä

Lime Field on mobiili työtilausjärjestelmä, joka on yhdistettävissä Lime CRM -järjestelmään. Resurssit, tarkistuslistat, todistukset, aikaraportit ja tilastot – Field käsittelee kaiken ja tekee tehtävienhallinnasta saumatonta! Tämän näppärämmäksi se ei enää voisi tulla.

Pyydä demoa
Lime Field -dashboard iPadissa

Miksi tehtävienhallintaa mobiilisti?

Tyytyväisemmät asiakkaat

Asiakkaasi haluavat, että heidän ongelmansa ratkaistaan niin nopeasti ja sujuvasti kuin mahdollista. Lime CRM:n Field-lisäosan ansiosta yrityksesi toiminta nopeutuu, minkä lisäksi myös työn laatu paranee, sillä kaikki työmääräystä koskeva tieto löytyy samaan paikkaan koottuna. Se tarkoittaa tyytyväisempiä ja iloisempia asiakkaita.

Parempi palkitsevuus

Field parantaa yrityksesi resurssien suunnittelua ja lisää tehokkuutta, sillä sen avulla toimisto ja kenttä työskentelevät yhdessä sujuvammin. Tämän ansiosta kustannukset laskevat ja palkitsevuus kasvaa.

Nopea seuranta

Lime CRM:n Lime Field -liitännäisen avulla saat lisäaikaa tärkeämmille asioille Excel-listojen koostamisen ja kaavioiden piirtämisen sijaan. Kaikki tieto tämän viikon, kuukauden tai vuoden tapauksista on kerätty jo valmiiksi, ja saat tilastot käyttöösi vain muutamalla napin painalluksella.