Edistykselliset lomakkeet, helposti ja näppärästi

Lime Forms on lomaketyökalu, jonka avulla voi luoda erilaisia dynaamisia verkkolomakkeita tehtävienhallintaan, liidien hallintaan ja sopimusten allekirjoittamiseen. Lomake voidaan allekirjoittaa esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla ja se tallentuu tietysti Lime CRM -järjestelmään.

Pyydä demoa

Kaikkiin tarpeisiin, kaikille toimialoille

Lime Forms on mukautettavissa monenlaisiin prosesseihin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi alivuokraushakemuksissa, sähkö- ja laajakaistasopimuksissa, konsultointitoimeksiantojen tarjouspyynnöissä ja halutessa vaikkapa reklamaatioissa, takuuasioissa tai laitehuoltoon liittyvissä asioissa. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Kun tarve on pelkistetympi, valittavanasi on viisi standardivirtaa:

  • Vikailmoitukset
  • Tehtävälomakkeet
  • Tarjouskyselyt
  • ”Ota minuun yhteyttä” -lomake
  • Kiinnostuksenilmaisupyynnöt
Pyydä demoa

Miksi dynaamiset lomakkeet?

Juuri oikeanlaiset lomakkeet

Huolellisesti täytetyt lomakkeet, jotka syötetään manuaalisesti, tai digitaaliset lomakkeet tekstikentillä jättävät runsaasti tilaa inhimillisille tekijöille. Digitaaliset Lime Forms -lomakkeet varmistavat, että oikeat kentät tulevat täytetyiksi oikein alusta alkaen!

Parempi asiakastyytyväisyys

Monet asiakkaat kokevat puhelimitse asioimisen epämiellyttävänä ja suosivat sen sijaan itsepalvelua sen eri muodoissa. Miksipä et siis tarjoaisi asiakkaillesi tätä mahdollisuutta? Lime Forms mahdollistaa asiakkaille itsepalvelun haluamissaan kanavissa, juuri heille sopivaan aikaan.

Vähemmän hallintotoimia

Lime Forms on allekirjoitettavissa suoraan verkkopankkitunnuksilla ja kaikki tiedot siirtyvät siitä automaattisesti Lime CRM -järjestelmään. Tämä säästää sinut mittavalta manuaaliselta käsin viimeistelyltä, samalla kun teet ympäristölle palveluksen. Vältyt myös huolehtimasta siitä, meneekö jotakin hukkaan postin mukana…

Sisäinen itsepalvelu

Hallitse helposti erilaisia lupia, helpota rekrytointiprosesseja ja digitalisoi esimerkiksi tarkastukset ja muut rutiinit. Lime Forms -lomakkeet voivat korvata monia sisäisiä lomakkeita ja helpottaa hallintatyötä.

Näin Lime Forms toimii

  • Reagoiva ja alustasta riippumaton. Voidaan käyttää kotisivuilla, ”Omilla sivuilla”, intranetissä, sosiaalisissa medioissa ja sovelluksissa.
  • Integraatiot sisäisiin/ulkoisiin järjestelmiin. Tee luottotarkastuksia, etsi asiakasdataa ja luo tehtäviä/sopimuksia suoraan lomakkeista Lime CRM -järjestelmään.
  • Suuri ominaisuuksien valikoima. Luo lomakkeita valintaruuduilla, sähköpostikentillä, radiopainikkeilla, kartoilla, tiedostojen latauksilla ja monella muulla ominaisuudella täydennettyinä.
  • Sisäänrakennettu tuki verkkopankkitunnuksille. Aktivoi verkkopankkitunnukset yhdellä napsautuksella, kun asiakkaasi tarvitsee allekirjoittaa esimerkiksi hakemuksen.
  • Sisäänrakennettu tuki maksamiselle. Asiakkaat voivat maksaa suoraan Siirto-maksupalvelulla, korttimaksulla tai suoramaksulla.
Pyydä demoa