Omat näkymät

Voit luoda omia näkymiä sen mukaan, mitkä asiat ovat olennaisia ja tärkeimpiä juuri teille. Näkymä voi olla koko yrityksen tai tiettyjen osastojen tai asiakkaiden käytössä.

Ota meihin yhteyttä

Työkalu yleiskuvaa kaipaavalle

Oletpa toimitusjohtaja, myyntipäällikkö tai markkinointipäällikkö, saat Lime BI -ratkaisusta merkittävää hyötyä. Päätöksentekijän roolissa olet aina ajan tasalla siitä, kuinka sinä ja tiimisi suoriudutte. Alta voit lukea lisää siitä, kuinka Lime BI -ratkaisua voidaan käyttää eri rooleista käsin.

Myyntipäällikkö

Tukipäälliikkö

Markkinointipäällikkö

Miksi Lime BI?

Selkeyttä

Tiedon analysoimisesta tulee helppoa! Lime BI:n avulla saat juuri haluamasi tiedot – tavalla, joka saa ne näyttämään selkeiltä.

Parempia päätöksiä

Me kaikki tiedämme, että parhaat päätökset perustuvat tietoon, eivät oletuksiin. Lime BI auttaa sinua seuraamaan tärkeitä lukuja ja huomaamaan tarvittavat toimenpiteet.

Parempaa seurattavuutta

Miltä asiat näyttivät viime kuussa? Entä miltä ne näyttävät nyt? Visuaalisten näkymien avulla voit seurata asioita helposti ja nähdä tekemienne toimenpiteiden tai muutosten vaikutukset.

Näin Lime BI toimii

  • Esitä kysymyksiä – Lime BI liitetään Lime CRM -järjestelmään, minkä ansiosta on mahdollista esittää CRM:n sisältämään tietoon perustuvia kysymyksiä.
  • Visualisoi – Kysymykset voidaan visualisoida eri tavoin ja tallentaa minisovelluksina (widget)
  • Saa vastauksia – Haluttujen minisovellusten avulla voidaan luoda uniikkeja näkymiä, jotka voivat olla esillä Lime CRM -järjestelmässä, intranetissä tai vaikkapa toimiston TV-ruudulla.

Pyydä demoa