Omat näkymät

Voit luoda omia näkymiä sen mukaan, mitkä asiat ovat olennaisia ja tärkeimpiä juuri teille. Näkymä voi olla koko yrityksen tai tiettyjen osastojen tai asiakkaiden käytössä.

Ota yhteyttä

Työkalu yleiskuvaa kaipaavalle

Oletpa toimitusjohtaja, myyntipäällikkö tai markkinointipäällikkö, saat Lime BI -ratkaisusta merkittävää hyötyä. Päätöksentekijän roolissa olet aina ajan tasalla siitä, kuinka sinä ja tiimisi suoriudutte. Alta voit lukea lisää siitä, kuinka Lime BI -ratkaisua voidaan käyttää eri tehtävissä.

Myyntipäällikkö

Tukipäälliikkö

Markkinointipäällikkö

Miksi Lime BI?

Selkeyttä

Tiedon analysoiminen helpoksi! Lime BI:n avulla saat juuri haluamasi tiedot – tavalla, joka tekee niistä selkeitä.

Parempia päätöksiä

Kaikkihan tiedämme, että parhaat päätökset perustuvat tietoon eivätkä oletuksiin. Lime BI auttaa sinua seuraamaan tärkeitä lukuja ja tunnistamaan tarvittavat toimenpiteet.

Parempaa seurattavuutta

Miltä asiat näyttivät viime kuussa? Entä nyt? Visuaalisten näkymien avulla voit seurata asioita helposti ja nähdä tekemienne toimenpiteiden tai muutosten vaikutukset.

Näin Lime BI toimii

  • Esitä kysymyksiä – Lime BI liitetään Lime CRM -järjestelmään, minkä ansiosta on mahdollista esittää CRM:n sisältämään tietoon perustuvia kysymyksiä.
  • Visualisoi – Kysymykset voidaan visualisoida eri tavoin ja tallentaa pienoisohjelmina (widget)
  • Saa vastauksia – Haluttujen pienoisohjelmien avulla voidaan luoda uniikkeja näkymiä, jotka voivat olla esillä Lime CRM -järjestelmässä, intranetissä tai vaikkapa toimiston TV-ruudulla.
Pyydä demoa