Kokoa oma miksauksesi

Markkinoinnin automatisointi on laaja toimiala, jolta löytyy järjestelmiä lukuisilla kehittyneillä tekniikoilla. Me pidämme sen kuitenkin simppelinä – ja sinä itse valitset työkalusi.

 • Uutiskirje ja sähköpostimarkkinointi
 • Tapahtumakutsut
 • Kaupalliset sähköpostit
 • Tekstiviestien lähetys
 • Tiedustelut ja asiakastutkimukset
Pyydä demoa

Miksi Lime CRM ja markkinoinnin automatisointi?

Tavoita oikeat henkilöt

Kun käytössäsi on Lime CRM, jaoteltujen vastaanottajalistojen luominen on helppoa. Jaottelu voi perustua esimerkiksi asiakkaan statukseen tai maantieteellisen sijaintiin, tai vaikkapa aiemmin järjestettyyn tapahtumaan osallistumiseen – jaottelun ansiosta tavoitat juuri haluamasi henkilöt.

Lisää myyntiä sähköpostilla

Tutkimukset osoittavat, että sähköposti on suosituin kanava tiedon vastaanottamiseen. On myös osoitettu, että sillä on korkein sijoitetun pääoman tuotto (ROI). Newsletter-toiminnolla luot informatiivisia ja myyviä sähköpostilähetyksiä vaivattomasti.

Mittaa ja analysoi

Kampanjoidesi tulokset siirtyvät suoraan Lime CRM –järjestelmään ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa pikkurilliäsikään. Voit seurata helposti, ketkä vastaanottajista ovat avanneet sähköpostin ja kuka on klikannut mitäkin. Näin säästät aikaa ja helpotat analysointityötäsi.

Kommunikoi tehokkaasti Lime Newsletterin avulla

Vahvista asiakassuhteita lähettämällä eri kohderyhmille suunnattuja personoituja sähköposteja, uutiskirjeitä ja kampanjoita. Segmentoi, tuota ja analysoi hyödyntäen kätevää virtaa. Tältä myyntikampanja voisi näyttää:

 1. Haluat kertoa nykyisille asiakkaillesi uudesta palvelusta ja luot sitä varten markkinointiisi aktiviteetin Lime CRM:n sähköpostikampanjan muodossa.
 2. Ehkäpä markkinointisi kohderyhmänä ovat Uudellamaalla asuvat A-asiakkaat, jotka ostivat aikaisemmin toisen tietyn palvelun? Segmentoit asiakkaasi kätevästi Lime CRM -järjestelmään ja lisäät heidät helposti kuulumaan haluamaasi markkinointiryhmään.
 3. Sähköpostityökalun drag-and-drop-toiminnon avulla luot tyylikkään viestin ja valitset haluamasi asetukset. Lähetyslistojen joukosta löydät Lime CRM -kampanjasi ja valitsemasi vastaanottajat.
 4. Kun sähköpostiviesti on lähetetty, pääset helposti kampanjaan Lime CRM -järjestelmässä, jossa voit seurata, ketkä viestin vastaanottajista ovat avanneet sen ja klikanneet sen sisältämää linkkiä.
 5. Ehkäpä haluat lähettää uuden sähköpostiviestin niille, jotka eivät avanneet ensimmäistä viestiä? Se käy hetkessä! Lime CRM synkronoi ja kerää kaikki tiedot kampanjan yhteydessä tekemistäsi lähetyksistä.
Pyydä demoa

Automatisoi kaupallisilla sähköposteilla

Toimita vahvistuksia, materiaalia ja tietoja automaattisella ja ammattimaisella tavalla kaupallisten sähköpostien avulla. Aloita ajan säästäminen jo tänään!

Ota meihin yhteyttä päästäksesi alkuun

Kalenteri pullollaan tapahtumia? Hyödynnä Lime Event!

Newsletterin sisältämä Event-laajennus tekee tapahtumiasi koskevien tyylikkäiden ilmoittautumissivujen luomisesta helppoa. Osanottajaluettelon saat tietysti suoraan Lime CRM -järjestelmästä! Tässä yksi esimerkki:

 1. Luot Lime CRM -järjestelmässä markkinointiaktiviteetin nimeltä ”Aamupalaseminaari”, johon lisäät ne osanottajat, jotka haluat kutsua mukaan.
 2. Lime Event -laajennuksessa luot ilmoittautumissivun ja lähetät osallistujille kutsut.
 3. Kutsutut ilmoittautuvat mukaan tapahtumaan ilmoittautumissivulla.
 4. Lime CRM:ssä näet, ketkä ovat ilmoittautuneet, sekä kaikkien osallistujien vastaukset esimerkiksi ruokamieltymyksiä tai muita tapahtumaan liittyviä kysymyksiä koskien.
Pyydä demoa
Lime Newsletterin event-ominaisuus iPadissa

Osoita persoonallisuutesi tekstiviestein

Lähetä tärkeää tietoa, muistutuksia ja kutsuja suoraan vastaanottajille tekstiviestien muodossa. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää SMS-kampanjoista.

Pyydä demoa

Kerää mielipiteitä ja tietoja kyselyjen avulla

Seuraa markkinoita ja kerää tehokkaasti tietoja erityyppisiä kyselyjä ja tutkimuksia hyödyntämällä. Näin saat tehokkaasti vastauksia kysymyksiisi!

Ota yhteyttä