Tyytyväisiä asiakkaitamme

Data edellä eikä fiilispohjalta

B2B-myynnissä on omat kommervenkkinsä. Yksi niistä on se, että tien päällä olevat myyjät pysyvät ajan tasalla tilanteesta. Toinen on se, että toimitaan nopeasti ja suunnataan myyjien tarmo oikeisiin kohteisiin konkreettisen tilastotiedon perusteella. Lime CRM tuo siinä työkalut koko myyntitiimin saataville.

Pyydä demoa

Myynti - pienellä Lime CRM:n twistillä

Kannusta myyjiäsi uusiin tuloksiin ja jyrää myyntibudjetti voittomarginaaleilla. Pelillistämisen ansiosta se sujuu kuin leikki.

Yleiskatsaus asiakkaista

Koottu, yleinen kuva asiakkaistasi yhdessä käyttäjäystävällisessä järjestelmässä. Näet budjetin, tulokset ja aktiviteetit samassa paikassa. Saat yhden 360 asteen näkymän asiakkaasta.

ERP-integraatio

Integraatiolla liiketoimintajärjestelmääsi voit koota myyntitilastot, tilaustiedot, laskut ja kaiken muun asiakastiedon yhteen. Kaikki yhdessä järjestelmässä.

Kampanjoiden hallinta

Kampanjoiden hallinta Lime CRM:ssä antaa sinulle täsmällisen tiedon sijoitetun pääoman tuotosta (ROI) jokaisilla yksittäisillä messuilla sekä mahdollisuuden suorittaa kohdistettuja postituksia. Seuranta tapahtuu tietenkin suoraan järjestelmässä.

Myynnin tuki

Asiakkaiden luokittelu ja potentiaali kootussa näkymässä. Erottele, mitkä tapaamisista tuottavat arvoa ja mitkä ovat ”päiväkahvitapaamisia” ilman ammatillista arvoa. Priorisoi sen mukaisesti.

Mullista budjetti!

Kannusta myyjiäsi uusiin tuloksiin ja jyrää myyntibudjetti voittomarginaaleilla. Pelillistämisen ansiosta se sujuu kuin leikki.

Koe Lime Engage

Hot or not?

Vahvista kaupantekoa tehokkaasti sähköpostikampanjoilla. Sijoita meileihin strategisia linkkejä ja seuraa, ketkä niitä klikkaavat.

Koe Lime Newsletter

Intohimoisia B2B-ammattilaisia

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia CRM-ratkaisuja myyntivetoisille yrityksille. Malux, Mercamer Oy, Atoy Automotive, Restamax, Nurminen Logistics, Würth, Indutrade, Prevex, Beverage Partners Finland, Itula, Nylund, Mixtec Oy, Addtech, Rauhala. Nämä ja monet muut myynnin ja tukkukaupan alan yritykset ovat lähteneet yhteistyöhön kanssamme. Nyt odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinunkin yritystäsi.

Ota yhteyttä
Ted puvussa hymyilemässä kameralle

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 30 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Vilkaise julisteitamme

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Pyydä demoa