Lund, 8. maaliskuuta: Lundalogikista tulee Lime. Nyt markkinoita johtava CRM-yritys jättää nimen Lundalogik kokonaan pois käytöstä, ja on tästä edespäin nimeltään lyhyesti ja ytimekkäästi Lime.

Kesällä 2016 Lundalogikin viralliseksi tavaramerkiksi vaihtui Lime by Lundalogik, ja nyt yritys ottaa viimeisen askeleen prosessissa. Nimenvaihdos vauhdittaa laajentumista Pohjoismaissa nyt, kun yritys on ottanut markkinajohtajan aseman arvioidun 1,7 miljardin kruunun kokoisilla ruotsalaisilla CRM-markkinoilla (Customer Relationship Management) vuonna 2016.

Nimi Lundalogik on toiminut huonommin Ruotsin ulkopuolella, mutta tästä huolimatta viimeisin tilinpäätös näyttää lähes 100-prosenttista kasvua suomalaisilla markkinoilla ja yritys palkkasi viime vuonna 51 henkilöä ympäri Pohjoismaita.

– Tämä on osa firman kansainvälistymistä, joka on jo päässyt pitkälle, mutta pääkonttorimme on edelleen jäljellä ja Lund tulee aina olemaan suuri osa kulttuuriamme. Lundaloogikkona oleminen on ollut jotain erityistä, ja tämä tunne tulee säilymään, sanoo Erik Syrén, Limen TJ, joka on ollut yrityksessä 17 vuotta ja todistanut matkan 10 työntekijästä 215 työntekijään.

Lime on jo valmiiksi yrityksen asiakkuudenhallinnan ja myynnin CRM-ohjelmiston tuotesarjan nimi. Erikin mukaan tästä johtuen monet pohjoismaiset asiakkaat ovat jo pitkään kutsuneet yritystä nimellä Lime.

Vuonna 2017 Lime osti yritykset RemoteX ja Netoptions. Erik ei sulje pois uusia pohjoismaisia yritysostoja myöskään tänä vuonna. Lisäksi tavoitteena on palkata lähes 60 uutta työntekijää sekä saavuttaa 20 prosentin kasvu vuonna 2018.

Lisätietoja
Jonas Eklund, lehdistön yhteydenotot
+46 704 93 96 97
jonas.eklund@lime.tech

Erik Syrén, TJ Lime
+46 707 38 50 72
erik.syren@lime.tech

 

Tietoa Limestä
Lime auttaa yrityksiä ympäri Pohjoismaita parantamaan asiakkuudenhallintaa. Yritys kehittää ja myy digitaalisia tuotteita ”Customer Relationship Management:ia”, eli asiakassuhteiden kehittämistä ja hallinnointia varten.  Lime perustettiin vuonna 1990, ja tänä päivänä sillä on 215 työntekijää sekä neljäsosamiljardin Ruotsin kruunun liikevaihto. Yrityksellä on toimistot Lundissa, Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Asiakkaiden joukosta löytyy kaikenlaisia yrityksiä pienistä, yhden henkilön firmoista aina suuriin organisaatioihin.  www.lime-technologies.fi