Lund, 2. lokakuuta. Lundalogik tekee vuoden toisen yrityskauppansa. Nyt on varmistunut, että CRM-yritys ostaa Göteborgissa sijaitsevan Netoptionsin sekä heidän digitaalisen markkinoinnin tuotevalikoimansa BizWizardin. Lundalogikin toinen yrityskauppa lyhyen ajan sisään tapahtuu vain puoli vuotta ohjelmistoyritys Remotexin hankinnan jälkeen.

– Autamme organisaatioita keräämään kaiken asiakkaisiin liittyvän tietonsa ja viestintänsä yhteen ja samaan järjestelmään. Tämä saa yritykset huolehtimaan asiakkaistaan paljon paremmin. Asiakkuudenhallinta ja sähköpostimarkkinointi ovat toimiva yhdistelmä, sanoo Lundalogikin toimitusjohtaja Erik Syrén.

Kaupan mahdollistamat tehokkaat kokonaisratkaisut ovat erityisen tärkeitä, kun otetaan huomioon EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR (General Data Protection Regulation). Laki tulee voimaan toukokuussa 2018, asettaen tiukempia vaatimuksia yritysten henkilötietojen käsittelemiseen. Nämä vaatimukset luovat suuria mahdollisuuksia Lundalogikille monen yrityksen tullessa riippuvaisiksi siitä, että ne voivat saada yleiskatsauksen kaikista henkilötiedoista yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Oston myötä Lundalogik luo Göteborgiin kokonaan uuden e-markkinoinnin osaston sekä kaksinkertaistaa kehittäjien määrän suoraan uusrekrytoinnin kautta. Netoptions integroituu yritykseen ja sen tuotteista tulee moduuleja Lime CRM ja Lime Go -asiakkuudenhallinta- ja -myyntityökaluille. BizWizard on myös saatavilla itsenäisenä tuotteena nykyisille asiakkaille.

Netoptions perustettiin vuonna 2003 muun muassa nykyisen puheenjohtajan Ola Gravenforsin ja toimitusjohtaja Daniel Strömerin toimesta.

– Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi kasvavat entisestään ja olemme iloisia voidessamme liittyä Lundalogikiin. Yrityskulttuurimme, näkemyksemme asiakaslähtöisyydestä sekä monivuotiset kumppanuussuhteet antavat meille mahdollisuuden luoda yhdessä fantastisen tarjonnan, sanoo Daniel Strömer, joka tulee ottamaan tuoteasiantuntijan roolin.

Lundalogik on ollut sijoitusyhtiö Monterron omistuksessa vuodesta 2014. Monterro arvioi Lundalogikin olevan yksi heidän parhaista investoinneistaan.

– Lundalogikilla on ollut vahva ja vakaa kasvu sen synnystä eli vuodesta 1990 lähtien. RemoteX-oston myötä osoitimme, että voimme integroida uuden yrityksen tehokkaasti sen liiketoimintaan. Tämä antaa meille mahdollisuuden kasvaa yhä nopeammin tulevaisuudessa, sekä orgaanisesti että yritysostoin, sanoo Peter Larsson, kumppani Monterrolta ja Lundalogikin hallituksen puheenjohtaja.

Tietoja Lundalogikista
Lundalogik auttaa Pohjoismaisia yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan. Yritys kehittää ja myy
digitaalisia tuotteita asiakkuudenhallintaan sekä asiakassuhteiden kehittämiseen ja käsittelyyn.
Lundalogik perustettiin vuonna 1990 ja sillä on 216 työntekijää. Yhtiöllä on toimipisteet Lundissa,
Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Asiakkaiden joukossa on
kaikkea pienistä yksityisyrittäjistä aina suuriin organisaatioihin. Lue lisää osoitteessa
www.lundalogik.se

Tietoja Netoptionsista
Vuodesta 2003 lähtien Netoptions on auttanut yrityksiä tehostamaan mitattavissa olevaa digitaalista
viestintäänsä siten, että ne saavuttavat potentiaalisia asiakkaita sähköpostien, tekstiviestien,
tutkimusten ja tapahtumakutsujen avulla ja sitä kautta vahvistavat nykyisiä asiakassuhteitaan ja
luovat asiakasuskollisuutta. Netoptionsilla on toimipiste Göteborgissa sekä asiakkaita ympäri maata.
Lue lisää osoitteessa www.bizwizard.se

Tietoja Monterrosta
Monterro investoi pohjoismaisiin ohjelmistoyrityksiin tarjoamalla rahoitusta sekä tukemalla
aktiivisesti yritysten kehitystä. Monterron kolmella osakkaalla – Thomas Bill, Lars Sveder ja Peter
Larsson – on jokaisella laaja kokemus ohjelmistoyritysten kehittämisessä. Monterro, joka koostuu
perustajien ja yksityishenkilöiden pääomasta, aloitti toimintansa vuonna 2012. Lue lisää osoitteessa
www.monterro.se