Lund

Kaupunki, josta kaikki sai alkunsa vuonna 1990. Tuolloin: kellari ja rutiköyhä pastadieetti. Nyt: yli sata CRM-hullua ihmistä vanhassa mielisairaalassa ja kotoisia perjantaisia kahvihetkiä. Luonnonkaunis ympäristö houkuttelee kaikkia rakastamaan (limen)vihreää entistä enemmän.

Tukholma

Toimiston avaamisvuodesta 2000 skoonelainen maaseutuelämä on vaihtunut after workeihin, kuplivaan ja Buddhaan. Nöyryys sekoittuu täällä sopivassa mittakaavassa ”paras toimisto ikinä” -kannanottoihin. Kungsbroplanilla, keskellä Tukholman sykettä, täydellisen viikon metsästys on aina läsnä.

Göteborg

Täällä pingispallot sinkoilevat eteisessä ja voitonkarjahdukset sekoittuvat kostonhimoisiin katseisiin taukojen aikana. Pingisturnauksen sijoituksesta riippumatta kaikki kehuskelevat kilpaa upeaa kattoterassia viljelylaatikkoineen. Näkymä joelle ja ikonisille nostureille ei ole sekään hullumpi.

Oslo

Heti linnan takana sijaitsee toinen lähes yhtä vaikuttava rakennus, jossa toimistomme sijaitsee. Täällä, viistokattojen ja rustiikkisten kattopalkkien lomassa, elelee Norjan CRM-eliitti. Grillipaikan ja kattoterassin ansiosta lukuisat työpäivät ovat muuttuneet täällä myöhäisiksi kesäilloiksi pääkaupungin kattojen yllä.

Helsinki

Kovalla työllä raivannut tiensä Bisnoden siivouskomerosta omaan luolaan Helsingin keskustassa. Tie ei aina ole ollut mutkaton, mutta koko matka on pidetty hauskaa ja naurettu! Meillä Ruotsin kuninkaalliset osoittavat tien saniteettitiloihin.

Kööpenhamina

Sijainti Kultorvetin tuntumassa on johtanut siihen, että jokaiselle täällä on kehittynyt ällistyttävä turistimassojen läpi puikkelehtimisen taito. Jokapäiväinen ateria smørrebrød saa silloin tällöin säestystä kuningattaren orkesterilta, joka kulkee toimiston ikkunoiden alta.

Gävle

Kuuntele historian siipien havinaa ja tunne nenässäsi vienoa palaneenkäryä, kun astut Börshusetiin, Gävlen vanhaan pörssirakennukseen, joka selvisi vuoden 1869 suuresta palosta. Rakennus oli aikoinaan Euroopan pohjoisin pörssi; nyt siellä pitää majaansa Limen pohjoisin toimisto. Vanhan ajan laskukoneiden nakutus on vaihtunut nykyaikaisten näppäimistöjen ropinaan.