Referenssit 2018-02-26T16:43:56+00:00

Kaikille ainutlaatuinen

Olemme kartuttaneet kokemusta alalta 25 vuotta. Asiakkaidemme joukkoon kuuluu niin pienyrityksiä kuin jättikonsernejakin – me mukaudumme asiakkaan tarpeeseen.

BMW Financial Services

”Lundalogikin avulla saimme toimivan CRM-järjestelmän ja uudet asiakkuudenhallinnan prosessit, joiden myötä asiakaspysyvyys (retention rate) kasvoi jo ensimmäisen vuoden aikana 25 %:sta 40 %:iin.”

Caroline Nygren, projektipäällikkö

Mercamer Oy

”Käyttäjäystävällisyys! Se yllätti meidät positiivisesti. Mikään järjestelmä ei tuo hyötyä, jos sitä ei käytetä. Limen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä, mikä on helpottanut päivittäistä tekemistä. Tämä säästää meiltä valtavasti aikaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaammin.”

Myyntijohtaja Juha S. Pietilä

YTM-Industrial Oy

”Lundalogik hoiti projektin lupaamassaan aikataulussa. Lime oli juuri niin helppokäyttöinen kuin toivoimme, ja se on vaikuttanut siihen, että sitä käytetään. Käyttäjämäärältään ison tiimin työprosessin muuttaminen ja tuominen uuden CRM:n pariin on haastavaa, eikä silloin järjestelmään tarvita mitään ylimääräistä.”

Janne Närhi, YTM Industrial Oy

Nylund Group

”Lime CRM on kuin pohjoismaalaiset autot: Helppo ja luotettava. Sen lisäksi meillä on kokonaisnäkymä asiakkuuksistamme, tarjouksista projekteihin. Emme pärjäisi ilman Limeä enää tänä päivänä.”

Johan Karlsson, toimitusjohtaja

Testaa Lime ilmaiseksi

Usko tai älä, mutta meillä on isompikin joukko iloisia asiakkaita!

Anna CRM-asiantuntijan neuvoa sinua henkilökohtaisesti (ja tietysti maksutta)!

Tahdotko tietää lisää siitä, miten omalla alallasi tai samoissa tehtävissä toimivat asiakkaamme käyttävät Limeä?.

Totta kai tahdon!