Stenbergbygg on toiminut alallaan 25 vuotta. He osallistuvat rakennusprosessissa ensimmäisen naulan lyömisestä viimeiseen kylpyhuoneen koukkuun. He vaativat sekä laatua että tahtoa kunnostaessaan tai rakentaessaan, tai muokatessa toimitiloja. Stenbergsbygg auttaa sinut visiosta todellisuuteen järkevällä hinnalla.

Mistä lähdettiin liikkeelle?

Stenbergbygg halusi järjestelmän, joka antaa heille sen mitä he itse antavat asiakkailleen omissa projekteissa; tehokkaasti ja ammattitaidolla toteutetun kokonaisuuden, jota voidaan räätälöidä heidän tarpeeseensa. Haluttiin kokonaisvaltainen kuva asiakkaista ja projekteista. Tavoitteena oli asiakkuudenhallintajärjestelmä, jolla voi vaikuttaa projektin lopputulokseen toimimalla tehokkaasti, ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti.

Järjestelmä ei saanut myöskään olla rajoitteena mahdollisille tulevaisuuden järjestelmähankinnoille tai integraatioille. Järjestelmän avulla Stenbergbygg pystyisi tallentamaan asiakastietoja ja projekteja haluamallaan tavalla.

Miksi Lime?

  • Helppo mukauttaa omiin tarpeisiin.
  • Käyttäjäystävällinen, yksinkertainen ja kustannustehokas.
  • Nopea käyttöönottovaihe ja muokattavuus jatkossa.
”Markkinoilla on monenlaisia järjestelmiä, mutta emme löytäneet samanlaista käyttäjäystävällistä käyttöliittymää joka on jo valmiiksi integroitu Microsoft Officen, sähköpostin ja kalenterin kanssa. Pisteenä i:n päälle Lime on skaalautuva järjestelmä, joka oli meille tärkeä tekijä”
Daniel Qvarforth, Stenbergbygg AB, Stenbergbygg AB

Tulos: Kaikki samassa järjestelmässä

Nykyään Stenbergbygg keskittyy vaan tarpeelliseen tietoon. Koskee se sitten myyntiä, päivittäistä kommunikaatiota asiakkaiden kanssa tai omaa sisäistä raportointia, Limen avulla työskentelystä on tullut tehokkaampaa.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko kuulla lisää Stenbergbyggistä ja heidän CRM järjestelmästä? Heräsikö mielenkiinto millaiselta asiakkuudenhallintajärjestelmä voisi näyttää teidän toimialallanne? Siinä tapauksessa Josefin on oikea henkilö johon olla yhteydessä!

tai

Varaa suoraan henkilökohtainen demo
Josefin Garin

Josefin Garin

josefin.garin@lime.tech
+46 46-270 48 36