Syntell on riippumaton konsultointi- ja koulutuspartneri, joka tarjoaa organisaatioprosessien kehittämistä. Syntell keskittyy palveluissaan yrityksen koko elinkaareen ja tuotteisiin. Asiantuntijat ja kouluttajat luovat pitkäkestoisia toimintamalleja, joiden avulla yritykset pääsevät hyödyntämään koko potentiaalinsa.

Projektin aloitus

Syntell oli vuosien saatossa rakentanut monimutkaisen Excel-kokonaisuuden myyntiprosessien ja markkinoinnin hallintaan. Jo alkuun suurin haaste oli yhtenäisen työskentelymallin puuttuminen sekä tiedon puutteellinen jakaminen. Työntekijät loivat omia erillisiä Excel-tiedostoja, jolloin kukaan muu ei päässyt näkemään tietoja. Pahimmassa tapauksessa konsultti soitti asiakkaalle, jolle toinen kollega oli jo edellisenä päivänä soittanut. Perustarve oli selkeä: tarvittiin käyttäjäystävällinen järjestelmä, jossa kaikki tieto voitaisiin kerätä yhteen ja jakaa.

Tulevaisuudessa haluttiin segmentoida asiakkaita ja seurata markkinoita. Projektien seurantaa haluttiin lisätä ja saada näkymä ”projektiputkesta”. Lisäksi haluttiin mitata ja seurata myynnin toimintoja.

Koska Syntell kouluttaa sadoittain ihmisiä vuosittain, oli myös tärkeää seurata koska ja missä henkilöt osallistuivat kursseille.

Perustarpeet projektille:

 • Järjestelmällinen toimintatapa ja tiedon jakaminen
 • Parempi myynnin ja projektien hallinta
 • Kokonaiskuva yrityksestä: myyntiputki, projektien hallinta, koulutukset ja kurssit
 • Kokonaiskuva asiakkaan historiasta ja heidän käyttämistään palveluista
 • Tieto helposti haettavissa
 • Helppokäyttöinen järjestelmä

Miksi Lime CRM?

 • Nopea käyttöönotto
 • Järjestelmän joustavuus
 • Räätälöintimahdollisuus. Kaikki toivotut tarpeet pystyttiin täyttämään, ja yritys pystyy itse jatkokehittämään CRM-järjestelmäänsä.
 • Monipuoliset seuranta- ja raportointimahdollisuudet
 • Lime toimittajana oli aktiivinen ja piti yllä hyvää suhdetta.

Lime CRM

“Lime osoitti selkeää ymmärrystä ja osaamista yrityksemme ratkaisusta. He löysivät todelliset tarpeemme, kuten resurssien suunnittelun ja hallinnan. Tämä ominaisuus rakennettiin järjestelmäämme ilman pyyntöä, ja ilman projektikulujen uusimista. Se on lupausten ylittämistä.”

Daniel Falk, Head of Markets & Clients, Syntell

Lopputulos: Kokonaiskuva yrityksen toiminnasta

Tänä päivänä Syntell kokee saavansa selkeän kokonaiskuvan yrityksensä toiminnasta. Lime CRM:n avulla kokonaiskuva käsittää projekti- ja myyntiputken hallinnan sekä asiakastietojen seurannan. Nopea vilkaisu kertoo aktiivisten projektien määrän ja tilan sekä tulossa olevien toimeksiantojen ja tilausten määrän.

Nyt kaikki saavat myös selkeän kuvan siitä, mitkä projektit ovat aktiivisia, kuka on vastaava konsultti ja missä tilassa projekti on.

Lime CRM:ää käytetään aktiivisesti päivittäin; muun muassa viikkopalaverissa käydään läpi myyntiputki, sopimusten tila ja uudet myyntimahdollisuudet. Erillistä raportointia ei tarvita, kun työntekijät voivat itse merkitä esille otettavat asiat valmiiksi Lime CRM:ään.

Haluatko tietää lisää?

Haluatko tietää lisää Syntellin Lime CRM-ratkaisusta, tai kenties haluat tietää miten Lime CRM voi olla teidän avuksenne? Laita viestiä Heidille, joka on sinuun mielellään yhteydessä! Hän osaa myös kertoa enemmän konsulttialan ratkaisuistamme.

Tai

Varaa suoraan henkilökohtainen demo
Heidi Valleala

Heidi Valleala

heidi.valleala@lime.tech

044-760 3566