Juliste: Lisää CRM-järjestelmäsi käyttöä

hallitse asiakkuudenhallinta

Lataa ilmainen juliste

CRM-järjestelmän hallinta on yhtä tärkeää kuin sen käyttöönotto. Toisinaan, kun on työskennellyt asiakkuudenhallinnan parissa pidemmän aikaa, saattaa tuntua siltä, ettei siitä saa irti ihan kaikkea mitä haluaisi. Syitä voi olla useita. Esimerkiksi käyttäjät eivät hyödynnä kaikkia tärkeitä ominaisuuksia, osa päättää jättäytyä kokonaan järjestelmän ulkopuolelle, toisinaan järjestelmä ei kasva yrityksen tarpeiden mukana ja toisinaan tuntuu siltä, kun junnattaisi yhtä ja samaa. Ja näin sen ei tule mennä!

Yksinkertaisuuden tulee olla johtotähtenä sekä käyttöönotossa että hallinnassa. Vilkaise julistettamme saadaksesi hyviä ja konkreettisia vinkkejä siitä, miten homma hoituu.

3 hyvää syytä ladata juliste

  • Hyvä muistutus siitä, kuinka hallitset CRM-järjestelmääsi ja varmistat, että sitä myös käytetään.
  • Siisti ja havainnollistava – ehkä sen voisi kehystää ja laittaa toimiston seinälle muistuttamaan kollegoitasi siitä, kuinka tärkeää asiakkuudenhallinta on.
  • Se ei maksa mitään, mikä on hyvä. Senhän tietävät kaikki.

    Näin Lime käsittelee henkilötietoja

Yllätys! Meillä on vielä enemmän tietoa tarjolla. Täysin ilmaiseksi!

Mihin CRM-järjestelmää tarvitaan?
Miksi CRM-järjestelmä?

Miksi minun tulisi hankkia CRM-järjestelmä ja mitä etuja siitä on? Juliste tarjoaa kaikki tarvitsemasi perustelut saadaksesi yrityksesi panostamaan asiakkuudenhallintaan.

Lataa juliste tästä »

Onnistu CRM-projektissasi
Näin onnistut CRM:n käyttöönotossa

Tiiraile julisteesta kuinka CRM:n käyttöönotto onnistuu ja mitä sinun tulee ottaa huomioon. Vältä turhan hätiköimisen riskejä, kaiken ei tarvitse olla heti valmiina. Asennoidu tähän kuin maratonjuoksuun pikajuoksun sijaan.

Lataa juliste tästä »

Lyckas med CRM
Tuote-esittely: Onnistu CRM:n kanssa

Mitä CRM oikeastaan on? Miksi se on tärkeää? Mitä siitä hyötyy? Tästä muistiosta löydät kaiken perusteluista johtoryhmälle tärkeisiin kysymyksiin jotka tulee huomioida.

Lataa tuote-esittely tästä »

tai

Varaa oma kokeilutuokio