Juliste: Onnistu CRM-projektissasi

CRM-projektissasi

Lataa ilmainen juliste

CRM-järjestelmän käyttöönotto ei vaadi mitään erikoisuuksia. Useimmiten ei kestä kahta päivää kauempaa, että asiakas on koulutettu ja valmis käyttämään asiakkuudenhallintajärjestelmäänsä. Muutama asia on kuitenkin hyvä huomioida riippumatta siitä, kuinka laaja CRM-projekti on kyseessä. On hyvä pitää eräänlaista muistilistaa, jotta voi varmistaa CRM-projektin onnistumisen.

Me Limellä olemme luoneet järjestelmiä asiakkuuksista huolehtimiseen jo 90-luvun alusta alkaen. Näiden vuosien aikana olemme nähneet lukemattomia projekteja – niin onnistuneita kuin vähemmän onnistuneita – ja olemme oppineet tunnistamaan ne tekijät, jotka erottavat hyvän ja keskinkertaisen lopputuloksen. Olemme nyt koonneet ne tähän havainnollistavaan julisteeseen. Helppo lukea, kulkee kevyesti mukana ja on näppärä kiinnittää seinälle. Ole hyvä!

3 hyvää syytä ladata juliste

  • Erinomainen muistilista varmistaaksesi onnistumisen CRM:n käyttöönotossa.
  • Siisti ja havainnollistava – ehkäpä sen voisi kehystää ja laittaa toimiston seinälle?
  • Se ei maksa mitään, mikä on hyvä. Senhän tietävät kaikki.

    Näin Lime käsittelee henkilötietoja

Meillä on enemmänkin tietoa tarjolla. Täysin ilmaiseksi!

Miksi CRM-järjestelmä?
Miksi CRM-järjestelmä?

Miksi minun tulisi hankkia asiakkuudenhallintajärjestelmä ja mitä etuja siitä on? Juliste tarjoaa kaikki tarvitsemasi perustelut vakuuttaaksesi yrityksesi panostamaan asiakkuudenhallintaan.

Lataa juliste tästä »

Juliste: Lisää CRM-järjestelmäsi käyttöä
Hallitse CRM ja lisää käytettävyyttä

CRM-järjestelmän kehittäminen ja sen käyttäjien kouluttaminen saattaa vaikuttaa itsestään selvältä. Mutta miten se hoituu sujuvimmin? Ja miten asiat tulee priorisoida?

Lataa juliste tästä »

Lyckas med CRM
Tuote-esittely: Onnistu asiakkuudenhallinnassa

Mitä asiakkuudenhallinta oikeastaan on? Miksi se on tärkeää? Mitä siitä hyötyy? Tästä muistiosta löydät kaiken perusteluista johtoryhmälle tärkeisiin kysymyksiin, jotka tulee huomioida.

Lataa tuote-esittely tästä »

tai

Varaa oma kokeilutuokio