Nordic Trainee -koulutusohjelma

Nordic Trainee -koulutusohjelma

Lähde rakentamaan uraasi kanssamme. Haku on nyt käynnissä niin talven kuin kesänkin sisäänottoihin.

Seuraavat ohjelmat käynnistyvät 13. tammikuuta 2020 ja 3. elokuuta 2020. 

Puhutaanpa urastasi
Hae nyt!

Mikä Nordic Trainee Program on?

Lyhyesti ilmaistuna se on tarkkaan suunniteltu ja huolella rakennettu työhön perehdyttämisen ohjelma, jossa uusi työyhteisömme jäsen voi kasvaa vasta-alkajasta asiantuntijaksi menettämättä yöuniaan. Täällä voit lukea lisää ohjelmasta hakemispäätöksesi tueksi.

Mitä?

Alusta alkaen palkallisen Nordic Trainee Program -koulutusohjelmassa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saattaa urasi nousukiitoon. Kun saat perustaksesi kunnon koulutuksen, voimme taata sinulle mutkattoman polun ylös kohti asiantuntijuutta. Työskentelet tiiviisti yhdessä kokeneempien työtoveriesi kanssa, jotka perehdyttävät sinua tehtäviisi ja ovat päivittäin läsnä tukemassa kehittymistäsi.

Miten?

Palkallinen Trainee-ohjelma potkaistaan käyntiin viettämällä neljä viikkoa Ruotsin Lundissa, Skånessa (kustannamme tietysti matkat ja majoituksen). Koulutuksen ja työpajojen lisäksi pääset myös tositoimiin kokeneiden kollegoiden kanssa. Muodostatte muiden samaan aikaan koulutukseen osallistuvien kanssa tiiviin pohjoismaisen yhteisön. Alun koulutusjakson jälkeen muutat taas kotiin, mutta tapaatte saman porukan kanssa säännöllisesti pitkin vuotta.

Mikä tehtävä sopii sinulle?

Voi olla aika hankala sanoa tarkasti, mitä työtä haluaisi tehdä isona. Onneksi koulutusohjelmamme tarjoaa useita eri raiteita, joista valita. Sinun täytyy puhua sujuvaa suomea, ruotsia, tanskaa tai norjaa riippuen siitä, missä toimistoistamme haluat työskennellä.

Developer

Account Manager

Application Consultant

Technical Project Manager

Rekrytointiprosessimme

Koska yrityskulttuurimme on tunnetusti erilainen, rekrytointimenetelmämme ovat, no – erilaisia. Työhönotto tarkoittaa meille molemminpuolista tutustumista. Sinun tehtävänäsi on selvittää, onko Lime työnantaja, jonka työskentelyyn ja kulttuuriin voit uskoa ja samaistua. Meidän tehtävämme on selvittää, onko sinusta seuraavaksi ”limettilääksi” :).

Aloitamme katsomalla ansioluetteloasi ja hakukirjettäsi. Jos vaikutat hyvältä tyypiltä, jolla on oikeanlaista osaamista, sinut kutsutaan pikadeitille. Tämä rekrytointitapa antaa meille mahdollisuuden tavata tavanomaista suuremman määrän hakijoita kasvotusten; ihmisen persoona ei aina pääse oikeuksiinsa kirjallisessa hakemuksessa. Tämän jälkeen on case-esitysten ja syvähaastattelujen vuoro. Ne pohjautuvat hakemaasi tehtävään ja antavat molemmille osapuolille kuvan siitä, oletko oikealla polulla.

Prosessin aikana pääset tapaamaan valtaosaa työntekijöistämme ja voit muodostaa itsellesi kuvan siitä, onko tämä sellainen porukka ja työympäristö, jossa voisit viettää arkipäiväsi. Silloin toivottavasti osaat tehdä itsellesi oikean ratkaisun, kun eräänä päivänä pyydämme nimeäsi pahviin, jossa lukee ”työsopimus”.

Meillä on kaksi kertaa vuodessa uusien työntekijöiden sisäänotto; koulutusohjelmat vuoden alussa ja kesän lopussa. Haku on päällä ympäri vuoden, ja kaikki hakemukset käsitellään sitä mukaa, kun niitä saadaan. Toisinaan meillä on myös aloitettu sisäänottojen välissä heti, jos se on ollut kaikkien edun mukaista. Laita siis halutessasi paperisi tulemaan oli vuodenaika mikä hyvänsä.

Haku on nyt käynnissäOhjelma käynnistyy 13. tammikuuta 2020. 

Haku on nyt käynnissä, ja haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu

Hae nyt!