Nordic Trainee Program2018-12-04T10:28:58+00:00

Nordic Trainee -koulutusohjelma

Nordic Trainee -koulutusohjelma

Lähde rakentamaan uraasi kanssamme. Viimeinen hakupäivä on 21. joulukuuta 2018

Ohjelma käynnistyy 14. tammikuuta 2019. Voit myös hakea jo nyt syksyn 2019 ohjelmaan joka alkaa 5. elokuuta.

Hae nyt!

Mikä Nordic Trainee Program on?

Lyhyesti ilmaistuna se on nerokas lähtölaukaus urallesi. Alta löydät lisätietoa tästä loistavasta mahdollisuudesta.

Mitä?

Alusta alkaen palkallisen Nordic Trainee Program-koulutusohjelman siivellä takaamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden potkaista urasi käyntiin. Kun saat perustaksi kunnon koulutuksen, voimme taata jyrkän nousukäyrän urallesi. Saat mentoriksesi Limettilään, joka ohjaa ja tukee sinua läpi ohjelman.

Miten?

Trainee-ohjelma potkaistaan käyntiin viettämällä viisi viikkoa Ruotsin Lundissa (kustannamme tietysti majoituksen). Koulutuksen ja työpajojen ohessa pääset myös tositoimiin kokeneiden kollegoiden kanssa. Harjoituskauden jälkeen muutat taas kotiin, mutta tapaatte harjoittelijaporukan kanssa säännöllisesti pitkin vuotta.

Mikä tehtävä sopii sinulle?

Voi olla aika hankala sanoa tarkasti, mitä työtä haluaisi tehdä isona. Onneksi koulutusohjelmamme tarjoaa useita eri raiteita, joista valita. Sinun täytyy puhua sujuvaa suomea, ruotsia, tanskaa tai norjaa (riippuen siitä missä haluat työskennellä).

Developer

Account Manager

Application Consultant

Technical Project Manager

Rekrytointiprosessimme

Koska yrityskulttuurimme on tunnetusti erilainen, rekrytointimenetelmämme ovat, no – erilaisia. Rekrytointi tarkoittaa meille molemminpuolista juttua – sinun tehtävänäsi on selvittää, onko Lime sinulle se paras tulevaisuuden työnantaja, ja meidän tehtävämme on yrittää selvittää, onko sinusta seuraavaksi ”limettilääksi” :).

Aloitamme katsomalla ansioluetteloasi. Jos vaikutat hyvältä tyypiltä, jolla on oikeanlaista osaamista, sinut kutsutaan pikadeitille. Tämä rekrytointitapa antaa meille mahdollisuuden tavata suuren joukon ihania ihmisiä ja persoonia. Tämän jälkeen on case- ja syvähaastattelujen vuoro. Ne pohjautuvat hakemaasi tehtävään ja antavat molemmille osapuolille kuvan siitä, oletko oikealla polulla.

Prosessin aikana pääset tapaamaan valtaosaa työntekijöistämme. Näin saat mahdollisuuden muodostaa itsellesi kuvan siitä, onko tämä sinulle juuri oikea firma, ja tuntuvatko tapaamasi ihmiset sellaisilta, joiden kanssa voisit viettää arkipäiväsi. Lopulta osaat tehdä sinulle oikean ratkaisun, kun eräänä kauniina päivänä tarjoamme työsopimusta. Voit lähettää hakemuksesi hetikin, vaikkei ohjelman haku olisi käynnissä. Suhtaudumme työyhteisömme kehittämiseen intohimoisesti emmekä jätä hakemuksia käsittelemättä.

Viimeinen hakupäivä on 21. joulukuuta 2018.
Ohjelma käynnistyy 14. tammikuuta 2019. Voit myös hakea jo nyt syksyn 2019 ohjelmaan joka alkaa 5. elokuuta.

Viimeinen hakupäivä on 21. joulukuuta 2018.

Hae nyt!
Sivustomme käyttää evästeitä verkkoliikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. Voit jatkaa selaamista, jos evästeiden käyttäminen ei haittaa sinua! Ok