Tule meille töihin2019-03-21T18:00:54+00:00

Kuulutko kirkkaimpaan kärkikaartiin?

Loistavaa. Etsimme nimittäin jatkuvasti uusia kykyjä tuotekehitykseen, myyntiin, applikaatiokonsultointiin ja projektipäälliköiksi.

Avoimet työpaikkamme
Puhutaanpa urastasi

Kasvavaan rooliin

Yrityskulttuurimme tunnetaan laajalti, ja siitä olemmekin melkoisen ylpeitä. Tapoihimme kuuluu pakollinen ”trefika” eli kello kolmen kahvittelu, minkä lisäksi lähdemme porukalla mukaville matkoille, saamme toisistamme inspiraatiota sekä etsimme jatkuvasti ihania ja intohimoisia ihmisiä kehitys-, konsultti- ja myyntitiimeihimme. Kenties löydät alta juuri sinulle sopivan tehtävän, tai vaihtoehtoisesti voit hakea koulutusohjelmaamme.

Loistava aloitus urallesi Trainee-koulutusohjelman avulla

Kun repussa on oma Nordic Trainee Program -koulutusohjelmamme ja useita haastavia projekteja, voimme taata jyrkän nousukäyrän urallesi. Saat mentoriksesi vanhemman työtoverin, joka ohjaa ja tukee sinua läpi koko ohjelman. Mikä olisikaan parempi lähtölaukaus urallesi?

Lue lisää työllistymisestä meille

Työpaikka, jonne on kiva mennä

Mielestämme työpaikan ei pidä olla vain toimisto, johon mennään suorittamaan työtä. Sen täytyy olla paljon enemmän.

Jatkuvaa kehittymistä

Kehitystä, myyntiä, implementointia, koulutusta, asiakastukea… Teemme kaiken in house! Se tarkoittaa, että teemme töitä rajoja ylittäen – jotta voit olla mukana vaikuttamassa kokonaisuuteen. Ennen kaikkea tämä tarkoittaa sitä, että työskentelet keskellä valtavaa tietopankkia. Tulet oppimaan kaiken, mitä et edes tiennyt haluavasi osata!

Makoisia etuja

Kello kolmen kahvittelua kehittäjien kesken, bonusmatkailua markkinointiväen seurassa, lounastunnin salitreeniä varatoimitusjohtajan kanssa tai etätyöskentelyä junassa matkalla kohti ansaittua, pitkäksi liukuvaa viikonloppua. Tavoitteenamme on, ettet milloinkaan joutuisi potemaan maanantaiahdistusta, ja suhtaudumme kuolemanvakavasti ainoastaan asiakkaisiimme.

Ura

Olemme voimakkaasti kasvava yritys, ja sen myötä uusia mahdollisuuksia avautuu koko ajan. Uskomme sinuun! Meille tärkeintä ei ole se, oletko nelikymppinen tai onko solmiosi suorassa, vaan että teet hommasi hyvin. Jos olet projektipäällikkö, rekrytointihaka tai sinussa on pomoainesta, vain sillä on merkitystä!

Tasainen organisaatio

Palkkaamme vain sellaisia ihmisiä, jotka ovat yhtä hyviä tai parempia kuin me itse. Siksi olisi typerää olla antamatta kaikille mahdollisuus päästä ääneen ja vaikuttaa. Kun saat hyvän idean – jaa se pomon kanssa kahvitauolla! Siitä tulee ehkä seuraava nerokas vetomme ja sinusta tehdään hankkeen vetäjä.

Sinustako limettiläs?

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan innostuneita ja omistautuvia ihmisiä, joilla on vahva intohimo ihmistä ja tekniikkaa kohtaan. Alla on tällä hetkellä avoinna olevia paikkoja. Tutustu lisäksi koulutusohjelmaamme, jonka kautta palkkaamme väkeä kahdesti vuodessa. Voit hakea seuraavaan starttiin oikeastaan milloin hyvänsä.

Hae koulutusohjelmaamme

Account Manager

Haluatko työskennellä kiinnostavien ratkaisujen ja mahtavien työtovereiden kanssa Pohjoismaiden lungeimmassa yrityksessä? Lime etsii nyt kahta Account Manageria Lime CRM-järjestelmänsä myyntiin!

Kurkistus jokapäiväiseen työhömme

Työntekijämme eivät ole ahkeria ainoastaan duunissa, vaan myös somessa. Jos haluat tutustua pakertamiseemme lähemmin, seuraa meitä Instagramissa, Facebookissatai LinkedInissä.

Mennäänkö henkilökohtaisuuksiin?

Voit tsekata meidän (mahdollisten tulevien kollegoidesi) esittelytekstit. Millainen olisi sinun esittelysi?

Tullaan tutuiksi!
Sivustomme käyttää evästeitä verkkoliikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. Voit jatkaa selaamista, jos evästeiden käyttäminen ei haittaa sinua! Ok