Tule meille töihin2019-11-15T10:41:29+02:00

Kuulutko kirkkaimpaan kärkikaartiin?

Loistavaa. Etsimme nimittäin jatkuvasti uusia kykyjä tuotekehitykseen, myyntiin, sovellusasiantuntijoiksi ja projektipäälliköiksi.

Avoimet työpaikkamme
Puhutaanpa urastasi

Kulttuuri, johon kasvattaa juurensa

Yrityskulttuurimme tunnetaan jo laajalti, ja siitä olemmekin melkoisen ylpeitä. Meistä on mukavaa toimittaa aina hieman parempaa kuin mitä meiltä odotetaan, ja haluamme, että meillä on myös kivaa toimittaessamme. Teemme monenlaista yhdessä ja joskus intoudumme vähän kreisimpiinkin juttuihin.

Kaikessa tavoitteemme on luoda sellainen ilmapiiri, jossa maanantaina ei ahdista tulla töihin. Kauniit ajatukset eivät auta ilman konkreettisia toimenpiteitä; yksi toimenpiteistämme on se, että aloitamme joka maanantai yhteisellä aamiaisella ja juttelemme niin henkilökohtaiset kuin ammatilliset kuulumiset läpi.

Loistava aloitus urallesi Trainee-koulutusohjelman avulla

Kun repussa on oma Nordic Trainee Program -koulutusohjelmamme ja useita haastavia projekteja, voimme taata jyrkän nousukäyrän urallesi. Saat mentoriksesi vanhemman työtoverin, joka ohjaa ja tukee sinua läpi koko ohjelman. Mikä olisikaan parempi lähtölaukaus urallesi?

Lue lisää työllistymisestä meille

Työpaikka, jonne on kiva mennä

Mielestämme työpaikan ei pidä olla vain toimisto, johon mennään suorittamaan työtä. Sen täytyy olla paljon enemmän.

Jatkuvaa kehittymistä

Kehitystä, myyntiä, ratkaisujen toteuttamista, koulutusta, asiakastukea; teemme kaiken itse ilman välikäsiä. Saat tutustua moniin eri tuotantoketjumme osiin ja osallistua asioiden kehittämiseen. Toimimme myös yhtenä yhteisönä koko Pohjoismaissa, ja tulet läheiseksi monien työkavereiden kanssa Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Lime on passeli paikka sellaiselle, joka on kiinnostunut monista asioista ja nauttii uusien ihmisten tapaamisesta.

Työssä on etunsa

Olisiko mukava viettää pientä kaupunkilomaa Pohjoismaissa? Meillä voit tehdä pari päivää töitä toisessa toimistossa ja varata firman asunnon myös viikonlopuksi. Töissä on aina jotain kiinteää ja nestemäistä hyvää jääkaapissa. After workit, tapahtumat, urheilutempaukset sekä täydet liikunta- ja kulttuuriedut tuovat vaihtelua ja harrastusmahdollisuuksia arkeen.

Ura

Olemme voimakkaasti kasvava yritys, ja sen myötä uusia mahdollisuuksia avautuu koko ajan. Uskomme sinuun! Meille tärkeintä ei ole se, oletko nelikymppinen tai onko solmiosi suorassa, vaan että teet hommasi hyvin. Vain sillä on merkitystä, onko sinulla sopivaa luonteenlaatua, taitoja ja halua laittaa itsesi likoon yhteisen asiamme puolesta.

Tasainen organisaatio

Palkkaamme vain sellaisia ihmisiä, jotka ovat yhtä hyviä tai parempia kuin me itse. Siksi olisi typerää olla antamatta kaikille mahdollisuus päästä ääneen ja vaikuttaa. Kun saat hyvän idean – jaa se pomon kanssa kahvitauolla! Siitä tulee ehkä seuraava nerokas vetomme ja sinusta tehdään hankkeen vetäjä.

Sinustako limettiläs?

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan innostuneita ja omistautuvia ihmisiä, joilla on vahva intohimo ihmistä ja tekniikkaa kohtaan. Alla on tällä hetkellä avoinna olevia paikkoja. Tutustu lisäksi koulutusohjelmaamme, jonka kautta palkkaamme väkeä kahdesti vuodessa. Voit hakea seuraavaan starttiin oikeastaan milloin hyvänsä.

Hae koulutusohjelmaamme

Account Manager

Haluatko työskennellä kiinnostavien ratkaisujen ja mahtavien työtovereiden kanssa Pohjoismaiden lungeimmassa yrityksessä? Lime etsii nyt kahta Account Manageria Lime CRM-järjestelmänsä myyntiin!

Kurkistus jokapäiväiseen työhömme

Työntekijämme eivät ole ahkeria ainoastaan duunissa, vaan myös somessa. Jos haluat tutustua pakertamiseemme lähemmin, seuraa meitä Instagramissa, Facebookissatai LinkedInissä.

Mennäänkö henkilökohtaisuuksiin?

Voit tsekata meidän (mahdollisten tulevien kollegoidesi) esittelytekstit. Millainen olisi sinun esittelysi?

Tullaan tutuiksi!
Sivustomme käyttää evästeitä verkkoliikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. Voit jatkaa selaamista, jos evästeiden käyttäminen ei haittaa sinua! Ok